Zeker sporten (sportverzekering)

Meer dan een verzekering!
De inwoners van Zwalm sporten veilig

Je wilt sporten wanneer het jou past? Niet in een sportclub, maar wel sportief? Doen! Zeker Sporten ondersteunt je met een sportpakket op jouw maat. Of je nu ’s morgens vroeg traint voor een marathon of samen met je collega’s elke donderdag een fietstocht maakt, Zeker Sporten staat je bij met deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Sporten is gezond en dat willen we zo houden. De gemeente Zwalm biedt je samen met 'Zeker sporten' en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent. Voor € 20 per jaar sport je gezond en geniet je van tal van voordelen.
Voor alle info: surf naar http://www.zekersporten.be/zwalm

5 redenen waarom de inwoners van Zwalm zeker sporten:

1. Lage bijdrage
Je wil een gezonde sportgewoonte aanvatten, hebt het gezond verstand gehad om je daar uitmuntend voor te laten ondersteunen, dus is het niet meer dan normaal dat ook je bankrekening kerngezond blijft. We dagen je uit om de vergelijking met andere sportpakketten te maken: de prijs die je voor dit pakket betaalt is de goedkoopste, slechts € 20. Schrijf je met het hele gezin in, dan betaal je € 35 per jaar.

2. Fitte motivatietips
Met een volledig sportpakket op zak, ben je klaar voor een sportieve levensstijl. Elke week vuren we een vakkundige motivatietip op je af. Want dankzij slimme training, energieke voeding, blakende gezonde gewoontes en nieuwe trends sport je zekerder dan ooit.

3. Terugbetaling door je mutualiteit
Je mutualiteit stimuleert die gezonde levensgewoonte. Daarom krijgen leden van Zeker Sporten hun sportpakket gedeeltelijk of volledig terugbetaald.

4. 24/24 u. verzekerd voor gezondheidssporten
Verbeter je algemene conditie wanneer je maar wil en ga naar hartelust wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen of yoga doen. Voor al die sporten ben je non-stop verzekerd via de volledigste sportpolis in haar soort. Zo zit je ook zeker wanneer je brilschade (indien hoofdletsel) oploopt of er zich hartfalen of beroertes voordoen. Wist je ook dat het RIZIV-tarief tot 100% terugbetaald wordt?
 
5. Cadeaubon van Decathlon
Als Zeker Sporten-lid krijg je ook een cadeaubon van € 6 bij Decathlon. Zo ben je ook zeker van comfortabel en kwalitatief sportmateriaal. Het sporten kan niet meer stuk!

 
             Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring lokaal bestuur Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory