Sportinitiaties voor volwassenen


Volwassenen die na het werk of na hun dagelijkse bezigheden willen ontspannen, ontstressen of zich gewoon willen amuseren, moeten beslist deelnemen aan een van de volgende activiteiten:

Conditiegym

De naam zegt het zelf: hier werken we aan de algemene conditie. Tijdens deze sessie versterken we onze been-, arm-, en buikspieren die zorgen voor een steviger lichaam. Een inspanning tijdens de les, een ware voldoening na de les. Deze sessie vindt iedere dinsdag plaats van 20 tot 21 u. in de feestzaal naast de sporthal.

Vorige lessenreeks is gestart op dinsdag 6 oktober maar door Corona terug stopgezet. De laatste inhaallessen vinden plaats op 7, 14, 21 en 28 september 2021
van 20 tot 21 uur.
Een nieuwe lessenreeks gaat van start op dinsdag 5 oktober tem 14 december 2021.

Yoga

Het woord yoga betekent samenbrengen, verenigen en tot evenwicht brengen. Door haltha yoga leer je balans te bereiken tussen lichaam, geest en gevoel. Dé ideale manier om totaal tot rust te komen na een drukke werkweek. Probeer deze sessie eens uit en ervaar zelf het positieve effect van echte yoga, ze vindt plaats op donderdag van 20 tot 21 uur. 

Vorige lessenreeks is gestart op donderdag 8 oktober maar helaas ook stopgezet. De laatste inhaallessen vinden plaats op 2, 9, 16,23 en 30september 2021 van 20 tot 21 uur.
Een nieuwe lessenreeks start op donderdag 7 oktober tem 23 december 2021.

 

Deelname aan een reeks kost € 25. Houders van een Vrijetijdspas krijgen 75 % korting.                
Alle info over beide reeksen via de sportdienst, inschrijven voor de nieuwe lessenreeks gebeurt online via de webshop vanaf 30 augustus
 
             Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring lokaal bestuur Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory