Sportinitiaties voor volwassenen


Volwassenen die na het werk of na hun dagelijkse bezigheden willen ontspannen, ontstressen of zich gewoon willen amuseren, moeten beslist deelnemen aan een van de volgende activiteiten:

Conditiegym

De naam zegt het zelf: hier werken we aan de algemene conditie. Tijdens deze sessie versterken we onze been-, arm-, en buikspieren die zorgen voor een steviger lichaam. Een inspanning tijdens de les, een ware voldoening na de les. Deze sessie vindt iedere dinsdag plaats van 20 tot 21 u. in de feestzaal naast de sporthal.

De laatste lessenreeks is gestart op dinsdag 6 oktober maar door Corona terug stopgezet. De lessen zullen hervat worden van zodra dit mogelijk is.
In het najaar staat er een nieuwe lessenreeks gepland, de startdatum wordt later bepaald.

Yoga

Het woord yoga betekent samenbrengen, verenigen en tot evenwicht brengen. Door haltha yoga leer je balans te bereiken tussen lichaam, geest en gevoel. Dé ideale manier om totaal tot rust te komen na een drukke werkweek. Probeer deze sessie eens uit en ervaar zelf het positieve effect van echte yoga, ze vindt plaats op donderdag van 20 tot 21 uur. 

De laatste lessenreeks is gestart op donderdag 8 oktober maar door Corona terug stopgezet. De lessen zullen hervat worden van zodra dit mogelijk is.
In het najaar staat er een nieuwe lessenreeks gepland, de startdatum wordt later bepaald.

 

Deelname aan een reeks kost € 25. Houders van een Vrijetijdspas krijgen 75 % korting.                
Alle info over beide reeksen via de sportdienst, inschrijven voor de nieuwe lessenreeks gebeurt online via de webshop.
 
             Maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring lokaal bestuur Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory