Overnachten - Vakantiewoning

Alle logiemogelijkheden in Zwalm op een rijtje.
Aire de repos

Gastenkamers 'Aire de Repos' biedt je een hartelijke ontvangst, landelijk ingerichte kamers voorzien van alle comfort, een heerlijk ontbijt in zitruimte met panoramisch zicht, ruime keuze aan fiets- en wandelroutes.

editeer

't Heufke

Aangenaam verblijf in het 18de eeuwse landhuis van de Heren van Gavere, in het hartje van de Vlaamse Ardennen, met sfeervolle 'Van Gogh' kamers voorzien van alle comfort. Pendeldienst van en naar het station. Vlakbij de Vinkemolen en het beschermd landschap van Wijlegem.

editeer

Jeugdverblijf Oud Klooster

Het Oud Klooster Dikkele is een charmant oud parochiaal schooltje dat volledig omgebouwd is tot een modern jeugdverblijf en groepsaccommodatie. Het heeft een prachtige tuin van 1 hectare groot.

editeer

Molenbergrust

Dit authentieke vakantiehuis ligt op een steenworp van de Molenberg, de Vinkemolen, de vergezichten van Wijlegem... Het huis is de perfecte uitgangsbasis voor een heerlijke vakantie vol wandel- en fietsplezier. Alles wat de Zwalmstreek te bieden heeft, vindt je hier.

editeer

't Schoon leven

Gelegen in één der mooiste dorpjes van de Vlaamse Ardennen: Roborst. Ruim aanbod aan fiets- en wandelroutes. Er zijn 5 kamers met eigen badkamer. Je kan met 15 personen logeren.

editeer

De Wingerd

Charmeverblijf in Zwalm - 6 slaapkamers - tot 15 personen. 'Het Oud Gemeentehuis' van de deelgemeente Dikkele is een ruim en sfeervol U-vormig Landhuis met suite, voorzien van alle comfort.

editeer

Vakantiewoningen Zwalm

3 splinternieuwe vakantiewoningen (3 slaapkamers per woning) gelegen in de prachtige natuur van Munkzwalm vlakbij de Zwalmmolen en Zwalmbeek. Ideaal voor wandelaars en fietsers.

De woningen zijn voorzien van alle modern comfort met volledig uitgeruste keuken (vaatwas, combi-oven, kookplaat, koelkast en diepvries) en badkamer met inloopdouche. Gratis WIFI in elk huisje.

Laken-en handdoekservice op aanvraag.

editeer

             maak een afspraak   Meldingen   digitaal loket   Sitemap   Contact   Privacyverklaring gemeente en OCMW Zwalm    

© Gemeente Zwalm | Alle rechten voorbehouden. | Powered by The eForum Factory