Zoeken

Home  /  Bestuur  /  Nieuws  /  Podcast 'Alle E17-goed!'

24 okt 2023

Podcast 'Alle E17-goed!'

“Alle E17 goed!”, niet zomaar een podcast

De snelweg E17 is algemeen bekend in Vlaanderen. Maar wie kent de mensen en verhalen achter de snelweg? Naar aanleiding van 50 jaar E17, of vroeger E3 genaamd, maakten audio- en theatermaker Lucas Derycke en theatermaker, speler en schrijver Ellis Meeusen een gloednieuwe podcast “Alle E17 goed!”.

Het resultaat is geen klassieke historische podcast die feiten en weetjes vertelt, maar is een opeenvolging van kleine menselijke verhalen waar je met een glimlach naar luistert. 17 tracks, met de duur van een muzieknummer, vullen de podcast “Alle E17 goed!”.

Kleine en grote feiten versmelten tot verschillende, vaak muzikale, episodes. Van dansen in de Boccaccio tot een gevonden mammoet, van de kettingbotsing in Nazareth tot een slaapwelgesprekje met een praatpaal, het passeert allemaal de revue en het gebeurde allemaal langs of op de E17.

Deze podcast maakt deel uit van een breder erfgoedproject rond 50 jaar E17, een samenwerking tussen Cultuurregio Leie Schelde, Erfgoed Viersprong en Zuidwest. www.50jaare17.be

De podcast “Alle E17 goed!” is gratis te beluisteren op Spotify.


handtekeningbanner_podcast_allee17goed-lJa1w1