Zoeken

Home  /  Bestuur  /  Nieuws  /  Maand van de sportclub

21 aug 2023

Maand van de sportclub

Zwalm heeft zich ook dit jaar geëngageerd om deel te nemen aan de maand van de sportclub, een actie van Sport Vlaanderen. Dit is de ideale periode om een beetje promotie te maken in de aanloop naar een nieuwe sportseizoen.
Verschillende sportverenigingen zullen in september letterlijk de deuren openzetten om hun sportclubwerking voor te stellen aan geïnteresseerde sporters en op die manier leden te winnen. De deelnemende sportclubs zijn badmintonclub Zwalm, Joggingclub Zwalm en voetbalclub SK Munkzwalm.

Badmintonclub Zwalm geeft elke vrijdag in september van 20 tot 22 uur gratis initiatie badminton en gebruik van materiaal.

Joggingclub Zwalm organiseert op zaterdag 9 september de 33e Zwalmjogging. Er is een kids-run waarbij elk kind een medaille en een goodiebag krijgt! Voor de volwassenen is er keuze 3 loopafstanden. Voor elk wat wils in een prachtige streek. Iedereen welkom!

Voetbalclub SK Munkzwalm zet gedurende de maand september zijn deuren speciaal open voor 5 tot 9 jarigen. Op de dag van de sportclub sturen ze hun spelers in ‘cluboutfit’ naar school.